ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ & ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Στη Macabo Plus θέλουμε να προσφέρουμε ποιοτικές και παράλληλα οικονομικές υπηρεσίες για το αυτοκίνητο σας!

Στο βιολογικό καθαρισμό με ατμό, σίγουρα επιτυγχάνουμε τον καθαρισμό για οτιδήποτε τυχόν σκόνες, σκουπίδια μέσα ή έξω από τους αεραγωγούς. Όμως το πρόβλημα της κακοσμίας, των μικροοργανισμών και των βλαβερών ουσιών όπως μύκητες και βακτήρια μπορεί να παραμείνει λόγω του ότι, το κλιματιστικό σας θα χρειαστεί επιπλέον απολύμανση και αρωματοποίηση.

Με ειδικά πιστοποιημένα σπρέι της γνωστής Γερμανικής εταιρείας Wurth, αναλαμβάνουμε την απολύμανση & αρωματοποίηση του κλιματιστικού σας, στις πιο οικονομικές τιμές, άμεσα και υπεύθυνα.

Το σπρέι απολύμανσης κλιματιστικού της Wurth:

ενώ το Quick Fresh  είναι κατάλληλο για την αποτελεσματική εξουδετέρωση δυσάρεστων οσμών σε εσωτερικούς χώρους και συστήματα κλιματισμού οχημάτων.

– Χωρίς βιοκτόνα
-Με αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών
Εύκολο στη χρήση
Δεν απαιτεί δύσκολες εργασίες αποσυναρμολόγησης του ατμοποιητή και του εσωτερικού εξοπλισμού της καμπίνας
Δεν περιέχει R134a, ΑΟΧ (προσροφήσιμες οργανικές αλογονούχες ενώσεις) και σιλικόνη
-Σε υδάτινη βάση
Σύσταση:
Συστήνουμε, να πραγματοποιείτε τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, τον καθαρισμό και την απολύμανση του κλιματισμού στο αυτοκίνητο σας.

———————————————————————————————————————————————————————————

⚠️ Η απολύμανση & αρωματοποίηση κλιματιστικού είναι δύο ξεχωριστές υπηρεσίες, οι οποίες μπορούν να χρεωθούν μαζί ή ξεχωριστά.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία (στο 210 – 6658158) ή μέσω του καταστήματος μας, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν για να κλείσετε ραντεβού.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

You cannot copy content of this page