ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εδώ θα βλέπετε τις μηνιαίες προσφορές της Macabo Plus σε υπηρεσίες και προϊόντα. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, κάθε μήνα και βγείτε κερδισμένοι σε ποιότητα και τιμή, ΜΟΝΟ στη Macabo Plus!

Για τον Απρίλιο!…

  • Κάνε και εσύ Απολύμανση/Αρωματοποίηση κλιματιστικού & αεραγωγών αυτοκινήτου, ΜΟΝΟ με 30€, άμεσα, αποτελεσματικά και αυτή την Άνοιξη με προϊόντα Wurth!

  • Πληρώνετε τη μισή τιμή του Βιολογικού Καθαρισμού (-50%), αν επιλέξετε να γίνει ΤΟΠΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ! Για την συντήρηση και ενυδάτωση σε δέρματα και πλαστικά ΜΟΝΟ των καθισμάτων, με ειδικά γαλακτώματα ξεχωριστά και ανάλογα με την επιφάνεια καθαρισμού!

>>Εξοικονόμηση χρόνου, νερού, ρεύματος και χρημάτων!Δυνατότητα εξυπηρέτησης πάντα με ραντεβού, για ένα ή και περισσότερα αυτοκίνητα αυθημερόν!

⚠️ Προτείνεται σε πελάτες με αυτοκίνητα κυρίως με δερμάτινα σαλόνια, τα οποία χρειάζονται συχνή περιποίηση και συντήρηση, για την αντοχή τους στο χρόνο.

Συντηρηση δερματων Dec 21 front banner

——————————————————————————————————————–

>>>Με κάθε αγορά άνω των 50 euro, ΔΩΡΟ ένα lanyard της Macabo Plus!

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

You cannot copy content of this page