ΒΑΘΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Μας ρωτήσατε, μας το ζητήσατε και εμείς πλέον σας το προσφέρουμε με την τεχνογνωσία της Macabo Plus στους καθαρισμούς ταπετσαριών με ατμό, αλλά και με την αξιοπιστία της Γερμανικής εταιρίας Würth! Βαθύς Βιολογικός Καθαρισμός & Απολύμανση σε ταπετσαρίες επίπλων.

Εφόσον είναι εφικτό και μπορείτε να μεταφέρετε τμηματικά μέρη στο κατάστημα μας από καναπέδες, πολυθρόνες, μαξιλάρια, ριχτάρια ή και καλύμματα κατόπιν πάντα με ραντεβού και ειδική συνεννόηση τηλεφωνικά και από κοντά για την τιμή και την ημερομηνία παράδοσης, αναλαμβάνουμε τον Βιολογικό Καθαρισμό μαζί με απολύμανση ενώ παράλληλα γίνεται και αρωματοποίηση.

Κάθε υλικό ταπετσαρίας επίπλων σπιτιού ή γραφείου, χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση κατά το πώς και πόσο θα καθαριστεί. Αυτό καθορίζεται από την υφή του, τα γδαρσίματα, το πολυκαιρισμένο και ταλαιπωρημένο λεκέ αλλά και το ξεθώριασμα των πρωταρχικών χρωμάτων τα οποία πολλές φορές δείχνουν ότι είναι λεκέδες ενώ δεν είναι. Αποφεύγουμε ταπετσαρίες με λαδιές, πολυκαιρισμένους ανεξίτηλους μαρκαδόρους, ρόδι, κρασί, αίμα κλπ., ενώ μπορούμε να αναλάβουμε την αφαίρεση τριχών όπως κάνουμε και στα αυτοκίνητα με ιδιαίτερη επιτυχία!

Μαζί με την Απολύμανση η οποία επιτυγχάνεται με τον ατμό, γίνεται παράλληλα και αρωματοποίηση, με αποτέλεσμα να μειώνονται ή να εξαφανίζονται οι δυσάρεστες οσμές!

Καθαρισμός φιλικός προς το περιβάλλον, προστατεύει εσάς και την οικογένειά σας ενώ παράλληλα δεν αφήνει αλλεργιογόνα υπολείμματα.

——————————————————————————————————————————————————————————————–

  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία (στο 210 – 6658158) ή μέσω του καταστήματος μας, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν για να κλείσετε ραντεβού.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
  • Επίσης δεν αναλαμβάνουμε ραντεβού κατ’ οίκον.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

You cannot copy content of this page