ΤΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΜΠΡΙΟ & 4×4

Η “μαμά” εταιρεία της MACABO PLUS, είναι η MACABO!

Η εταιρεία MACABO ιδρύθηκε στις 12 Απριλίου του 1967.Έχει συμβάλει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο χώρο του αυτοκινήτου και ύπηρξε πρωτοπόρος στις βελτιώσεις,καθώς επίσης και στις εσωτερικές διακοσμήσεις όλων των τύπων αυτοκινήτων. Συνεργάστηκε επι σειρά ετών με το δίκτυο της BMW σε όλη την Ελλάδα,καθώς επίσης με την VW,AUDI,MERCEDES,FORD,ALFA ROMEO και πολλές άλλες μάρκεςΑυτοκινήτων. Η MACABO διαθέτει τον πιό συγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό,ο οποίος μαζί με το έμπειρο προσωπικό συμβάλλει στην πλήρη επιτυχία κατασκευής παντός είδους αυτοκινήτου και στην πλήρη ικανοποιήση και του πιο απαιτητικου πελάτη. Παράγει το δικό της κάθισμα MACABO σε 3 διαφορετικούς τύπους: 1)Το L, 2)τo LS και 3)το GL, που το καθένα έχει την δική του αξία και χάρη.Το καθένα προσφέρει την τέλεια άνεση,εμφάνιση και εφαρμογή.Κατάλληλα για κάθε γούστο και προσιτό για όλους τους πελάτες.Η χρησιμοποίηση του δέρματος,για την κατασκευή δερμάτινων σαλονιών αυτοκινήτων απαιτεί τρομερή και μεγάλη εμπειρία καθώς και τέχνη,τόσο στην κατασκευή όσο και στην εκλογή αρίστης ποιότητος δέρματος. Εκτός από καθίσματα ,μεγάλο μέρος της δουλειάς μας είναι οι κατασκευές στις τέντες σε όλα τα τζίπ (όπως Vitara,Samurai,Jimny,Grand Vitara) καθώς επίσης και για όλους τους τύπους cabrio αυτοκινήτων.

Εμείς στη MACABO & MACABO PLUS, σας προσφέρουμε ποιότητα,γούστο,λεπτομέρεια,άνεση και τέλεια κατασκευή και εσείς δείχνετε την προτιμησή σας!

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή τεντών για όλα τα SUZUKI JIMNY, VITARA, SAMURAI και τα JEEP WRANGLER. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υλικών και χρωμάτων για τις τέντες και ειδικά για το SUZUKI JIMNY η MACABO έχει κάνει μία ειδική κατασκεύη στην τέντα καταργώντας τα κουμπιά και αντικαθιστώντας τα με ειδικές βάσεις αλουμινίου έτσι ώστε να διευκολύνουν τη μετατροπή του σε cabrio με απλές κινήσεις!!! Με την κατασκευή μας αποφεύγετε ευκολότερα τις σκόνες, τον αέρα και τη βροχή!

Αντιπροσωπεύουμε το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής
τεντών για cabrio
, την εταιρία ROBBINS USA με κατασκευή
στην Αμερική και διαθέτουμε τέντες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων!

Πλήρης μετατροπή, ανακατασκευή ή ανακαίνιση σε όλα τα 4×4, cabrio, φορτηγάκια ή ακόμα και Mini Moke! Mitsubishi Pajero, Isuzu Trooper, Land & Range Rover, Grand Vitara, Jeep Wrangler και για πολλά άλλα… αλλά και για ΟΛΑ τα cabrio η MACABO ξέρει!

Ετοιμοπαράδοτες ή και κατόπιν παραγγελίας τέντες για όλα τα 4×4 σε άσπρο, μαύρο, γκρι, μπεζ, μποντώ κ.α.

Macabo soft tops 15
Macabo soft tops 18
Macabo soft tops 17
Macabo soft tops 16
Macabo soft tops 11
Macabo soft tops 12
Macabo soft tops 13
Macabo soft tops 14
Macabo soft tops 8
Macabo soft tops 10
Macabo soft tops 7
Macabo soft tops 6
Macabo soft tops 9
Macabo soft tops 4
Macabo soft tops 3
Macabo soft tops 5
Macabo soft tops 1
Macabo soft tops 2
Macabo soft tops 15 Macabo soft tops 18 Macabo soft tops 17 Macabo soft tops 16 Macabo soft tops 11 Macabo soft tops 12 Macabo soft tops 13 Macabo soft tops 14 Macabo soft tops 8 Macabo soft tops 10 Macabo soft tops 7 Macabo soft tops 6 Macabo soft tops 9 Macabo soft tops 4 Macabo soft tops 3 Macabo soft tops 5 Macabo soft tops 1 Macabo soft tops 2

Επικοινωνήστε μαζί μας στα:

Τηλ1: 210 – 6002940

Τηλ2: 210 – 6658158

Λεωφόρος Λαυρίου 20

Γλυκά Νερά Αττικής

15354, Αθήνα. www.macabo.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

You cannot copy content of this page