ΤΟΠΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ/ΜΟΚΕΤΑΣ/ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ

Υπήρξαν αρκετές φορές που οι πελάτες μας, μας ρωτήσανε για τοπικό βαθύ καθάρισμα σε μεμονωμένα σημεία του αυτοκινήτου τους όπως: σε ταπετσαρία, μοκέτα ή και σε κάθισμα, τα οποία αφορούν λεκέδες όπως αλάτια, ιδρώτας, σκόνη, μούχλα, καφές (όχι πολυκαιρισμένος), make-up όπως και τρίχες από κατοικίδια, τα οποία αφαιρούνται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό.

Κατόπιν συνεννοήσεως και ραντεβού, υπάρχει η άμεση δυνατότητα για βιολογικό βαθύ καθάρισμα με ή χωρίς ατμό, σε σημεία που θέλετε εσείς στο εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου σας, με εξαίρεση λεκέδες όπως: κρασί, ρόδι, ανεξίτηλος μαρκαδόρος (πολυκαιρισμένος), λάδι – γράσο, αίμα τα οποία δεν τα αναλαμβάνουμε ουτε στον ολικό Βιολ. Καθαρισμό με ατμό λόγω του ότι χρειάζονται πιο δυνατά υλικά, με τα οποία δεν υφίσταται ο όρος Βιολογικός Καθαρισμός.

⚠️Tip: Η τιμή του ολικού Βιολογικού Καθαρισμού εσωτερικού χώρου αυτοκινήτου με ατμό, συμφέρει σε αναλογία αντί του τοπικού Βιολογικού Καθαρισμού.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

You cannot copy content of this page