ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΡΕΤΣΙΝΗΣ & ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με την πλήρη αξιοπιστία σε όλα τα υλικά της Γερμανικής εταιρίας Würth τόσο για το εσωτερικό, όσο και για το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου αναλαμβάνουμε δίνοντας πάντα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές και κατόπιν συνεννοήσεως και ραντεβού, την αφαίρεση ρετσίνης (όχι πολυκαιρισμένης) από δέντρα και όσο είναι εφικτό την αφαίρεση χρώματος από άλλα αυτοκίνητα σε σημεία τα οποία φυσικά δεν έχουν επηρεάσει το χρώμα και τη λαμαρίνα του αυτοκινήτου. (να μην φαίνεται το εσωτερικό χρώμα της λαμαρίνας από βαθύ γδάρσιμο).

⚠️ Θα πρέπει πρώτα, να δούμε από κοντά το αυτοκίνητο σας, για να σας δώσουμε μια τελική τιμή και για να σας ενημερώσουμε αν είναι εφικτό να γίνει, είτε η μια υπηρεσία είτε η άλλη.
⚠️ Ιδανικότερο θα ήταν οι συγκεκριμένες υπηρεσίες να συνδυαστούν με Βιολογικό καθαρισμό και Waterless εξωτερικό πλύσιμο/ γυάλισμα.

Επίσης αναλαμβάνουμε και την *Αφαίρεση υπολείμματος κόλλας αυτοκόλλητου (*το ποσοστό αφαίρεσης, εξαρτάται από το πόσο πολυκαιρισμένο είναι).

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

You cannot copy content of this page