ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗΣ ΤΕΝΤΑΣ CABRIO

ΤΩΡΑ!Καθαρισμός και συντήρηση υφασμάτινης τέντας cabrio, με ειδικά & προσεγμένα υλικά εισαγωγής!Ειδικά για τη σωστή αφαίρεση λεκέδων και αναζωογόνηση-συντήρηση για το cabrio σας!!!Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ και κλείστε άμεσα ραντεβού!

Με πιστοποιημένα, εγγυημένα προϊόντα εισαγωγής από κορυφαίες εταιρείες του είδους, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και τη συντήρηση της υφασμάτινης τέντας του οχήματος σας, με κατάλληλα σφουγγάρια & υλικά καθαρισμού/ συντήρησης, τα οποία δεν φθείρουν το υλικό, ενώ παράλληλα αφαιρούν όλους τους δυσάρεστους λεκέδες, τις ενοχλητικές τρίχες από γάτες που δεν φεύγουν με ένα απλό πλύσιμο και μαζί με όλα αυτά γίνεται συντήρηση και ενυδάτωση στα λάστιχα (τσιμούχες περιμετρικά) και καθαρίζεται και ο μηχανισμός (το μεταλλικό μέρος που ανοιγοκλείνει).

Την υπηρεσία της Macabo Plus, Καθαρισμός & συντήρηση υφασμάτινης τέντας κάμπριο, μπορείτε να την συνδυάσετε και με την αδιαβροχοποίηση υφασμάτινης τέντας.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία (στο 210 – 6658158) ή μέσω του καταστήματος μας, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν για να κλείσετε ραντεβού.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.

cabrio
σιδιρισητεντας
cabrio 2
Cabrio_Hood_Cleaning
καθαρισμοςτενταςΣεπτ2020
Καθαρισμός υφασματινης τέντας cabrio και αδιαβροχ Nov 21
Καθαρισμος και αδιαβροχοποιηση Δεκ 22 271222
BMW Z4 20223 Καθαρισμος τεντας αδιαβροχοποιηση
καθαρισμος συντηρηση αδιαβροχ κουκουλας 10323
Καθαρισμος τεντας καμπριο 11523
cabrio σιδιρισητεντας cabrio 2 Cabrio_Hood_Cleaning καθαρισμοςτενταςΣεπτ2020 Καθαρισμός υφασματινης τέντας cabrio και αδιαβροχ Nov 21 Καθαρισμος και αδιαβροχοποιηση Δεκ 22 271222 BMW Z4 20223 Καθαρισμος τεντας αδιαβροχοποιηση καθαρισμος συντηρηση αδιαβροχ κουκουλας 10323 Καθαρισμος τεντας καμπριο 11523

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

You cannot copy content of this page