ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Κουκούλες – Ηλιοπροστασίες  (*μισές ή ολόκληρες), για όλα τα *αυτοκίνητα, για μηχανές , αλλά και για ποδήλατα, με τα καλύτερα και πιο ανθεκτικά υλικά, αδιάβροχα και με θερμοσυγκόληση *(αφορά ολόκληρες κουκούλες στις οποίες αναφέρεται, στην περιγραφή του κάθε προϊόντος).

Το ειδικό υλικό σε όλες τις κουκούλες μας δεν καίγεται στον ήλιο και η εσωτερική μεριά της, διαθέτει μαλακιά φόδρα για να μην χαράζει τα μεταλλικά και πλαστικά μέρη του αυτ/του σας.

Πλήρης προστασία από υγρασία, ακτινοβολία και ακαθαρσίες πουλιών τα οποία καταστρέφουν το χρώμα και τις επιφάνειες, εφαρμόζοντας τέλεια σε κάθε μοντέλο και τύπο αυτοκινήτου! 

**Οι φωτογραφίες για τις κουκούλες που βλέπετε εδώ, είναι ενδεικτικές και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχουν όλες ετοιμοπαράδοτες.
Για τις ετοιμοπαράδοτες κουκούλες μας πατήστε ΕΔΩ.

ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ! Ημικουκούλα αυτοκινήτου Feral από υλικό υψηλής ποιότητας , Κουκούλα ποδηλάτου αδιάβροχη& Αδιάβροχη ημικουκούλα για Jeep Wrangler TJ 1997-2006 .

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

You cannot copy content of this page