ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επωφεληθείτε τώρα από τις υπηρεσίες της Macabo Plus, πάντα με την πολυετή πείρα της Macabo!
Βιολογικός καθαρισμός με ατμό, με λεπτομέρεια και συνέπεια και πάντα με τα εγγυημένα προϊόντα της Γερμανικής εταιρίας Wurth.
Καθαρισμός και συντήρηση σε όλες τις υφασμάτινες τέντες cabrio & 4Χ4.
Συντήρηση και αποκατάσταση χρώματος πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών, ξεθάμπωμα φαναριών με ειδικό αλοιφαδώρο και αλοιφές Wurth, αδιαβροχοποίηση υφασμάτινης τέντας για cabrio & 4Χ4, σφράγιση τζαμιών με νανοτεχνολογία για μεγαλύτερη οδική ασφάλεια και βελτιωμένη ορατότητα καθώς και απολύμανση & αρωματοποίηση του κλιματιστικού του αυτοκινήτου σας, στις πιο οικονομικές τιμές, άμεσα και υπεύθυνα!

Πλήρης εξοικονόμηση νερού και σεβασμό στο περιβάλλον, με την υπηρεσία της Macabo Plus: Waterless – Εξωτερικός καθαρισμός, πλύσιμο & γυάλισμα αυτοκινήτου.

???? ΕΠΙΣΗΣ… Νέες υπηρεσίες: Αφαίρεση ρετσίνης από δέντρα, Αφαίρεση χρώματος από άλλα αυτοκίνητα & Βαθύς Βιολογικός Καθαρισμός & Απολύμανση σε ταπετσαρίες επίπλων.

ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ! – Macabo Plus , τηλ. 210 – 6658158

Video από τη δουλειά μας…

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

You cannot copy content of this page