ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ MACABO PLUS

Κατόπιν συνεννόησης με ραντεβού για έναν Βιολογικό Καθαρισμό ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία της Macabo Plus, μπορούμε παράλληλα να σας παρέχουμε τις ολοκληρωμένες λύσεις μας σε συνεργασία με τη Macabo ή με τα δικά μας προϊόντα και υπηρεσίες ανάλογα πάντα με τη δική σας ανάγκη για το αυτοκίνητο σας ή προτίμηση.

Συνδυάστε άμεσα και αξιόπιστα με την υπογραφή της μεγάλης πολυετούς εμπειρίας της Macabo στο χώρο του αυτοκινήτου, αντικατάσταση δερμάτινου τιμονιού, ουρανού ταπετσαρίας οροφής, πλαινών, ενίσχυση-επένδυση ή αλλαγή καθισμάτων, καλύμματα μπρος ή μπρος-πίσω,
πατάκια Universal, λαστιχένια ή μαρκέ, πλατοκαθισμάτων πετσετέ, απλών ή τρυπητών με κεντητά λογότυπα, καλύμματα τιμονιών, λαστιχένια πατάκια πορτ παγκάζ, ανεμοθραύστες από φιμέ ελαστικό πλαστικό υψηλής ποιότητας εταιρίας Heko και πολλά άλλα, πάντα με το τι χρειάζεστε εσείς και το αυτοκίνητο σας.

Δείτε παρακάτω κάποιους από τους συνδυασμούς ολοκληρωμένων λύσεων της Macabo Plus μαζί με τη Macabo

⚠️Ο Καθαρισμός ταπετσαρίας καθισμάτων αφού βγουν τα πολυκαιρισμένα σας καλύμματα και αφήσουν δύσκολους και ενοχλητικούς λεκέδες, οι οποίοι είναι από λιωμένο αφρολέξ, το οποίο στην κυριολεξία έχει γίνει ένα με το κάθισμα και έχει “παστώσει” και λιώσει… σίγουρα ????δεν είναι μια εύκολη υπόθεση!…

Στη Macabo Plus με τις ✅ολοκληρωμένες λύσεις που σας προσφέρουμε αυτό μπορεί να γίνει παράλληλα μαζί με ✅ ολικό βαθύ Βιολογικό Καθαρισμό με ατμό και απολύμανση/αποστείρωση/συντήρηση και ενυδάτωση εσωτερικού χώρου, με ✅Waterlesss εξωτερικό πλύσιμο και γυάλισμα με σαμπουάν με κερί της Γερμανικής εταιριάς Wurth αλλά και με την ✅κατασκευή & τοποθέτηση μπρος ή και μπρος-πίσω εναλλακτικά νέων χειροποίητων καλυμμάτων με μεγάλη γκάμα σε χρώματα και σχέδια της αρεσκείας σας, (και με δωρεάν πατρονάρισμα για τα πίσω καθίσματα) από την Macabo Plus με την εγγύηση της Macabo Plus, αλλά και με το γνωστό μας αξιόπιστο ✅after-sales support για οτιδήποτε χρειαστείτε αφού τα αγοράσετε!

????????Ολοκληρωμένη λύση Macabo Plus για Nissan Qashqai!

✅Βιολογικός Βαθύς Καθαρισμός με ατμό/ Απολύμανση – αποστείρωση και ενυδάτωση σε πλαστικά & ελαστικά μέρη, ταπετσαρίες, αεραγωγούς, πορτ παγκαζ, ντουλαπάκια, μοκέτα κλπ. με πλήρη σχολαστική προσεγμένη δουλειά.

✅Waterless εξωτερικό πλύσιμο/ γυάλισμα αυτοκινήτου με σαμπουάν με κερί

✅Ειδική παραγγελία μαρκέ πατάκια με κόκκινο ρέλι και λογότυπα Nissan σε πατάκια οδηγού-συνοδηγού και παχιά πολύ ανθεκτική μοκέτα ανθρακί χρώματος και ειδικό λάστιχο ενίσχυση στο πατάκια του οδηγού

✅Heko ανεμοθραύστες από φιμέ εύκαμπτο ανθεκτικό πλαστικό υλικό – οι καλύτεροι της αγοράς!

????????Xειροποιητο soft top για MAZDA MX5 mkII σε μαυρο υλικο της HAARTZ , δερματινα καθισματα με καπιτονε ραφη. Επιπλεον πατακια , βιολογικος καθαρισμος – απολυμανση απο τη Macabo Plus!

????????Ολοκληρωμένη λύση σε Mitsubishi Colt: Βιολογικός Καθαρισμός με ατμό, απολύμανση-αποστείρωση και ενυδάτωση εσωτερικού χώρου αυτοκινήτου, Waterless εξωτερικό πλύσιμο/γυάλισμα με σαμπουάν με κερί της εταιρίας Wurth και χειροποίητα σετ καπιτονέ καλύμματα μπρος-πίσω καθισμάτων, πάντα με την υπογραφή της Macabo Plus!

????????Συνδυασμός μαύρα μαρκέ πατάκια με κεντητό λογότυπο, κλιπσάκια και πλαστικό-ενίσχυση στο πατάκι του οδηγού, με καλύμματα με μαύρο τρυπητό ύφασμα στη μέση που αναπνέει και δε κρατάει σκόνες με κεντητό λογότυπο για Jaguar SUV F-Pace.

????????Ολοκληρωμένη λύση σε Audi S3: Βιολογικός Καθαρισμός με ατμό – απολύμανση/αποστείρωση/ενυδάτωση εσωτερικού χώρου με Waterless εξωτερικό πλύσιμο/γυάλισμα + σετ μπροστινών καλυμμάτων για καθίσματα με ειδικό συνδυασμό μαύρου χρώματος ελαστικού υφάσματος με σχέδιο στη μέση και κεντητά λογότυπα Audi!

Macabo Plus + το Νέο Citroën ë-SpaceTourer (100% ηλεκτρικό 9θέσιο van)!

Όταν η Macabo Plus αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το Νέο Citroën ë-SpaceTourer (100% ηλεκτρικό 9θέσιο van) για ειδικής παραγγελίας: ✅ Πετσετέ πλατοκαθίσματα – ημικαλύμματα, με τα σωστά ανοίγματα για τις ζώνες ✅ Μαρκέ πατάκια για όλες τις θέσεις ✅ Λαστιχένιο πατάκι πορτ-παγκάζ στα μέτρα του οχήματος, με τα σωστά κοψίματα έτσι ώστε να ανεβοκατεβαίνουν τα καθίσματα και να μην εμποδίζει ✅ Κοφτό Κάλυμμα τιμονιού από συνθετικό αντιολισθητικό υλικό υψηλής ποιότητας. Απολαύστε το!!!…

Βιολογικός καθαρισμός με ατμό & Καθαρισμός-συντήρηση σε υφασμάτινη τέντα cabrio.

???????? Βιολογικός καθαρισμός με ατμό σε δερμάτινο σαλόνι αυτοκίνητου / Καθαρισμός και συντήρηση υφασμάτινης τέντας cabrio, με ειδικά & προσεγμένα υλικά εισαγωγής!Ειδικά για τη σωστή αφαίρεση λεκέδων και αναζωογόνηση-συντήρηση για το cabrio σας!!!Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ και κλείστε άμεσα ραντεβού!

Ολοκληρωμένη Λύση από τη Macabo Plus για χειροποίητα πλατοκαθίσματα & μαξιλαράκια >>>

Εκρηκτικός συνδυασμός πλατοκαθισματων Macabo Plus – μαύρου πετσέτε με μαύρο τρυπητο ανθεκτικό υφασμα, μαξιλαρακια ζώνης & προσκέφαλου στο ίδιο χρώμα
&
Εκρηκτικός συνδυασμός πλατοκαθισματων Macabo Plus – από μπεζ καμπαρντινέ ύφασμα με μπεζ τρυπητό στη μέση και με ίδιο συνδυασμό χρώματος και σχέδίου σε μαξιλαράκια προσκέφαλου!…

Όλα αυτά και πολλά άλλα ΜΟΝΟ στη Macabo Plus!!!

Βιολογικός Καθαρισμός με ατμό / Αφαίρεση τριχών / Waterless εξωτερικό πλύσιμο γυάλισμα σε Nissan X-Trail από την MACABO PLUS!

Βιολογικός Καθαρισμός με ατμό / Waterless εξωτερικό πλύσιμο γυάλισμα / Κάλυμμα ρεζέρβας & μαρκέ πατάκια σε Daihatsu Terios!

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

You cannot copy content of this page