ΠΡΟΪΟΝΤΑ WALSER

Η WALSER GmbH εδρεύει στο Hohenems της Αυστρίας, και κατασκευάζει και διανέμει προϊόντα στους τομείς των αξεσουάρ αυτοκινήτου, της ασφάλειας και της άνεσης, του αθλητισμού και της αναψυχής για περισσότερα από 40 χρόνια. Μέσω ενός ευρέος φάσματος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σε αυτά τα τμήματα και με έμφαση στη βελτίωση των διαδικασιών και στην ψηφιοποίηση, η εταιρεία συνεχίζει να προωθεί την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό με ταχείς ρυθμούς.

Στα 40 χρόνια από την ίδρυσή της από το 1977, χρειάστηκε να επανεφεύρουνε τον εαυτό τους πολλές φορές και να εξελίσσονται συνεχώς. Αυτή η συνεχής κατάσταση ανάπτυξης σε συνδυασμό με την έντονη αίσθηση της τεχνολογίας, επέτρεψε τη βελτίωση συνεχώς στον κύκλο εργασιών και το μερίδιο της αγοράς.

Η τοποθεσία της στην κεντρική Ευρώπη, αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για την επίτευξη αυτού του υψηλού της στόχου. Με εξαιρετικές συνδέσεις με το δίκτυο δημόσιων μεταφορών και το δικό της κέντρο logistics στο Αμβούργο/Γκαλίν, προμηθεύουνε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η ατομικότητα, η άριστη ποιότητα και η βιωσιμότητα έπαιζαν πάντα καθοριστικό ρόλο στη γκάμα των προϊόντων που σχεδίασε η WALSER και το βασικό θέμα του τμήματος προμηθειών και ανάπτυξης, είναι η καινοτομία!

Δείτε αναλυτικά όλα τα διαθέσιμα προϊόντα πατώντας ΕΔΩ.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

You cannot copy content of this page