Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να κάνω Βιολογικό Καθαρισμό με ατμό στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μου;

Ο ατμός είναι φυσικός, αποτελεσματικός, απλός, βιολογικά καθαρός και φιλικός προς το περιβάλλον.
Το καθάρισμα με ατμό είναι ο πιο φυσικός τρόπος καθαρισμού και κατ’ επέκταση, η ιδανική εναλλακτική στις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού.

Ο συνδυασμός της δύναμης του ατμού και της θερμοκρασίας αρκεί για να διασπάσει την επίμονη βρωμιά. Προστατεύει εσάς και την οικογένειά σας, δεν αφήνει αλλεργιογόνα υπολείμματα στις επιφάνειες που καθαρίζονται με αυτόν.

Όσοι υποφέρουν από αλλεργίες δεν έχουν πια λόγο να ανησυχούν, καθώς ο ατμός δεσμεύει τη σκόνη και δεν απελευθερώνει αλλεργιογόνα
στην ατμόσφαιρα (όπως εκκρίσεις ακάρεων) και η ποιότητα της ατμόσφαιρας βελτιώνεται σημαντικά.

Ιδανικός καθαρισμός και για όσους έχουν μόλις αγοράσει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο!

Μπορώ να επιλέξω Βιολογικό Καθαρισμό μόνο στα καθίσματα του αυτοκινήτου μου;

Ναι μπορούμε κατόπιν συνεννοήσεως να αναλάβουμε το καθάρισμα μόνο στα καθίσματα (μπρος – πίσω) του αυτοκινήτου σας, αν και στη συνολική τιμή του Βιολογικού Καθαρισμού συμφέρει να επιλέξετε ολόκληρο το πακέτο Βιολογικού Καθαρισμού και περιποίηση εσωτερικού.

Πόσο καιρό θα κρατήσει το ξεθάμπωμα στα μπροστινά φανάρια του αυτοκινήτου μου;

Μπορεί να κρατήσει μέχρι ένα ή δύο χρόνια, αναλόγως το πόσο είναι εκτεθειμένα στο ήλιο και το πόσο ταλαιπωρημένα είναι ήδη από υψηλές θερμοκρασίες, υγρασία, χαλάζι, χαλίκια, έντομα κλπ.

Σχετικά με το εσωτερικό των φαναριών σας, που θα μπορεί να είναι ήδη θαμπωμένο ή ταλαιπωρημένο παρόλο που έχει ήδη ξεθαμπώσει – γυαλιστεί στο εξωτερικό του μέρος, η εργασία αυτή αφορά φανοποιό.

Στην υπηρεσία ξεθαμπώματος μπροστινών φαναριών χρησιμοποιούμε τα εγκεκριμένα και αξιόπιστα υλικά της γνωστής Γερμανικής εταιρίας Würth. Η διαδικασία αποτελείται από τρία βασικά στάδια, με τρεις διαφορετικές αλοιφές και σφουγγάρια και με επανάληψη, αν αυτό χρειαστεί για να βγει το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα.

Συμπεριλαμβάνεται η σφράγιση και το γυάλισμα για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα και για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Φτιάχνετε καλύμματα και για τα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου μου;

Με ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό που θα επιλέξετε για τα μπροστινά σας καθίσματα, μπορούμε κατόπιν συνεννοήσεως-παραγγελίας να φτιάξουμε και για τα πίσω καθίσματα σας.

Για όλα τα καλύμματα είτε μπρος, είτε μπρος-πίσω η τοποθέτηση είναι δωρεάν!

Αναλαμβάνετε τον Καθαρισμό σε παιδικά καθισματάκια;

Βεβαίως…
i) Είτε σαν υπηρεσία καθαρισμού με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, υπεύθυνα, άφοβα μαζί με αποστείρωση με την πολύτιμη βοήθεια του ατμού,
ii) είτε μαζί με τον Βιολογικό Καθαρισμό του αυτοκινήτου σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Τι είναι καλύτερο να επιλέξω για τα καλύμματα μου, ύφασμα ή δερματίνη;

Η πιο εύστοχη επιλογή λαμβάνοντας ως κύριο κριτήριο την εμπειρία της Macabo από το 1967, είναι να επιλέξετε ύφασμα. Το συγκεκριμένο ύφασμα που χρησιμοποιούμε για την δημιουργία των καλυμμάτων μας είναι αφρολεξαρισμένο, ελαστικό με φόδρα, ειδικό για καλύμματα έτσι ώστε να μπορεί να παίρνει τη φόρμα του καθίσματος σας, χωρίς να κάνει ζάρες, χωρίς να βράζει το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να ιδρώνετε και να σκάει από αλάτια και υψηλές θερμοκρασίες όπως με τη δερματίνη. Το ύφασμα καθαρίζεται πιο εύκολα, χωρίς να χρειάζεται συντήρηση, αναπνέει και μπορεί να πλυθεί και να καθαριστεί είτε στο χέρι είτε μέχρι τους 30 βαθμούς στο πλυντήριο.

Είναι αξιόπιστο για αγορές το ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

Μπορείτε να κάνετε απόλυτα ασφαλείς αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είτε με παράδοση της παραγγελίας σας μέσω αντικαταβολής, είτε με πληρωμή ηλεκτρονικά με όλους τους τύπους χρεωστικής κάρτας σε περιβάλλον Viva Wallet της πασίγνωστης εταιρίας ηλεκτρονικών πληρωμών Viva, είτε μέσω Paypal. Εκατοντάδες πελάτες κάθε χρόνο από το 2018 που είμαστε ανοιχτά, είναι απόλυτα ευχαριστημένοι τόσο για την συνέπεια όσο και για την αξιοπιστία του eshop μας και αυτός είναι ο κύριος λόγος που μας προτιμούν ξανά και ξανά!

Γιατί να επιλέξω Χιονοκουβέρτες αντί για Χιοναλυσίδες;

Οι Χιονοκουβέρτες είναι πιο εύχρηστες & πιο ελαφριές, κατασκευασμένες από ειδικό υφαντό ύφασμα (woven), σχεδιασμένο για να αυξάνει τη τριβή στο χιόνι και τον πάγο.
Δεν γρατζουνάνε τα ελαστικά όπως οι Χιοναλυσίδες, ούτε παράγουν κραδασμούς κατά την οδήγηση ενώ παρέχουν μέγιστη ασφάλεια σε ακραίες συνθήκες.

Τι εννοείτε με την νέα σας υπηρεσία Waterless εξωτερικό γυάλισμα/ πλύσιμο;

Πρόκειται για Εξωτερικό καθαρισμό, πλύσιμο & γυάλισμα αυτοκινήτου με πλήρη εξοικονόμηση νερού και σεβασμό στο περιβάλλον, για επιφάνειες με ελαφριά ως μέτρια βρομιά και με τα πιο ευέλικτα προϊόντα καθαρισμού αυτοκινήτων της αγοράς.

Άμεσα θα δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα, για το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου σας, με υλικά τα οποία δεν περιέχουν επικίνδυνες ουσίες και το βασικότερο… χωρίς να σπαταλάμε νερό!

Πως μπορώ να κάνω εγγραφή μέλους;

Μόλις πατήσετε το “login” στο επάνω-δεξιά μέρος της ιστοσελίδας μας…

κλικάρετε αμέσως μετα στην επιλογή “Create an account” και εισάγετε τα στοιχεία σας…

>>Είτε πατώντας απευθείας ΕΔΩ.

Είναι σίγουρο ότι θα αφαιρεθεί η ρετσίνη από το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου μου ή και το χρώμα από άλλο αυτοκίνητο που αναφέρετε στις υπηρεσίες;

Τόσο για την ρετσίνη όσο και για το χρώμα και κατά το πόσο μπορεί να αφαιρεθεί θα πρέπει σίγουρα να το δούμε από κόντα. Κυρίως η πολυκαιρισμένη ρετσίνη, υπάρχει πιθανότητα να αφήσει στίγμα και φθορά πάνω στη λαμαρίνα ή στο πλαστικό του προφυλακτήρα. 

Όσον αφορά την αφαίρεση χρώματος από άλλο αυτοκίνητο, θα είναι το ίδιο δύσκολο να αποκατασταθεί αν έχει γίνει βαθύ γδάρσιμο στη λαμαρίνα ή στο πλαστικό, όπου εκεί απευθύνεστε κατευθείαν σε φανοποιό για μερική ή ολική αποκατάσταση αν αυτό χρειαστεί.

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω το κουπόνι μου, από τον εορταστικό τροχό προσφορών;

1. Πρώτο βήμα επιλέγω το/τα προϊόν/προϊόντα που θέλω στο καλάθι μου

2. Έπειτα πατάω “Προβολή καλαθιού” (κόκκινο κουμπί) πάνω δεξιά

3. Και στην συνέχεια στο πεδίο “Coupon Code” εισάγω τον κωδικό κουπονιού που έχω κερδίσει.

Το ποσό της έκπτωσης % θα αφαιρεθεί αυτόματα πριν προχωρήσετε τη παραγγελία, ενώ το ποσό των μεταφορικών θα έχει ήδη προστεθεί κανονικά στο τελικό ποσό.

*Ο κωδικός κουπονιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά.

Η τέντα μου είναι μια χαρά, μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού για αδιαβροχοποίηση;

Εφόσον ελεγχθεί από τη Macabo (macabo.gr – τέντες για όλα τα τζιπ και cabrio) και δούμε ότι δεν έχει φθορές, τρύπες, διαρροές, τα λάστιχα-τσιμούχες είναι σε καλή κατάσταση, μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού και να γίνει η αδιαβροχοποίηση και καθαρισμός μαζί για την υφασμάτινη σας τέντα. Αν υπάρχει ήδη cabrio αυτοκίνητο με υφασμάτινη τέντα στο διπλανό κατάστημα της Macabo, για επισκευή ή για επικόλληση τζαμιού, μπορούμε κατόπιν συνεννοήσεως να το κρατήσουμε μετά την ολοκλήρωση της εργασίας για την υπηρεσία του καθαρισμού και της αδιαβροχοποίησης και να το παραλάβετε μόλις είναι έτοιμο.

⚠️ Συχνά προβλήματα με τα παλιά σας Καλύμματα | ✅ Γιατί να πάρω Καλύμματα Macabo Plus!?…

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

You cannot copy content of this page