ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Στη Macabo Plus δουλεύουμε πάντα με γνώμονα την καινοτομία, αμεσότητα, τεχνογνωσία, συνέπεια αλλά και με τις οικονομικές λύσεις σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, τόσο στις υπηρεσίες μας αλλά και στα προϊόντα μας, οπού εδώ και αρκετά χρόνια καταφέραμε να εδραιωθούμε στο χώρο των αξεσουάρ αυτοκινήτων και σε όλες τις υπηρεσίες Car Care & Detailing – Περιποίησης και συντήρησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του αυτοκινήτου, σε κάθε πελάτη ξεχωριστά και πάντα με την πολυετή πείρα της Macabo!

Με τη νέα μας υπηρεσία επικόλλησης τεχνητού δέρματος σε δερμάτινες επιφάνειες, μπορούμε άμεσα, πολύ οικονομικά και άκρως ανταγωνιστικά να καλύψουμε (μπαλώσουμε) με ειδικά ανθεκτικό υψηλής ποιότητας τεχνητό δέρμα σε πολλά χρώματα, δερμάτινες επιφάνειες στα καθίσματα, πλαϊνά, ακόμα και σε έπιπλα (καρέκλες – καναπέδες – πολυθρόνες).

Εντελώς άοσμο υψηλής ποιότητας και αντοχής, με πολύ ισχυρή κόλα στο πίσω μέρος η οποία εφαρμόζεται πολύ εύκολα και άμεσα σε κάθε δερμάτινη επιφάνεια, γλιτώνοντας σας από πολλά έξοδα αντικατάστασης ταπετσαρίας αλλά και χρόνο.

Αποτρέπει και εμποδίζει, την περαιτέρω φθορά και ξεφλούδισμα της δερμάτινης επιφάνειας.

Τοπικά είτε σε μεγαλύτερες επιφάνειες (πχ. 30 x 50 cm) και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων (μαύρο, γκρι, μπεζ, ανοιχτό ή σκούρο καφέ, χακί και πολλά αλλά διαθέσιμα ή κατόπιν παραγγελίας).

*Σε περίπτωση που πιθανότατα να υπάρχει κάποια χρωματική απόκληση, μπορούμε να το βάψουμε με ειδικές αλοιφές χρώματος – ρετούς, κατόπιν συνεννοήσεως.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

You cannot copy content of this page